Cepeda

Edició 2023

Cepeda es troba en el seu millor moment com a artista i compositor. Després dels seus àlbums, Principios (i la posterior reedició de Nuestros Principios) i Con Los Pies En El Suelo, publica el 14 d’octubre de 2022 el seu nou àlbum Sempiterno.

Cepeda torna amb el seu disc més personal i amb 13 composicions on despulla la seva ànima i que sense cap de dubte, com el nom de l’àlbum indica, perduren en el temps. Aquest projecte arrancava amb l’avançament de “Otro día más” i la capacitat de Cepeda per agitar-nos el cor. El seguien, “Nené”, un viatge des de la seva infància per homenatjar a la seva mare, amb el sobrenom que li deien de petit com a títol; “Camisa vieja”, un al·legat com a compositor del seu compromís social; i “Pastillas Rosas” el quart single on fuig de l’estrofa i la tornada per fer-nos sentir emocions profundes. A partir d’ara, es revelen la resta de cançons, del que sense dubte és un dels discs més esperats de l’any.

Els concerts de “Sempiterno Tour” van donar el tret de sortida el passat abril a Madrid, amb totes les entrades exhaurides i continuaran, a partir d’ara, incorporant nous temes, per a que la gent pugui escoltar, sentir i gaudir d’aquest nou àlbum i les cançons, ja eternes, de Cepeda.

13.04.2023
Edició 2023
Ara Malikian

Ara Malikian

Cepeda

Cepeda

Luz Casal

Luz Casal

Dorian

Dorian

No Te Va Gustar

No Te Va Gustar

Bely Basarte

Bely Basarte

León Benavente

León Benavente

Arde Bogotá

Arde Bogotá

Mikel Erentxun

Mikel Erentxun